Museum Jan van Riebeeckhuis
 

Stichting Stadsgidsen CulemborgShadow

Foto Al verscheidene jaren verzorgt een kleine groep enthousiaste mannen en vrouwen stadswandelingen in Culemborg. Eerst gebeurde dat onder de vlag van de VVV. Later zijn de toenmalige gidsen zelfstandig doorgegaan als Stadsgidsengroep Culemborg. Sinds 2013 zijn zij de Stichting Stadsgidsen Culemborg. De Stadsgidsen hebben ruime ervaring in het rondleiden van groepen. Zij weten waar de historische gebouwen staan en kunnen u daar veel over vertellen. Ook kennen zij leuke plekjes en mooie doorkijkjes in de stad en vertellen u leuke anekdotes en interessante wetenswaardigheden. De wandelingen zijn gedurende het hele jaar voor elke dag van de week te bespreken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de Stadsgidsen: http://stadsgidsenculemborg.weebly.com

Shadow

Comments are closed.

Shadow